-Producem, livram si montam,  sticla printata, sticla decorativasticla vopsita, tablouri din sticla printata,  in Bucuresti si Ilfov!

-Sticla decorativa poate fi utilizata la: placarea unor pereti in spatii de birouri, placarea peretilor in spatii comerciale, placarea spatiului dintre blatul de bucatarie si corpurile suspendate, placarea peretilor din dormitoare, placarea peretilor din bai, decorarea peretilor cu tablouri din sticla printata.

-Printam poze facute la rezolutii mari, vopsim in orice culoare conform cod RAL, orice forma sau dimensiune de sticla.

-Sticla decorativa este rezistenta atat la variatii mari de temperatura cat si la medii cu umezeala ridicata, este usor de intretinut si foarte rezistenta la lovituri.

-Sticla propriu-zisa trece prin mai multe procese astfel incat produsul final, sticla colorata sau printata,  sa fie un produs de calitate, durabil in timp, avand o rezistenta mare la foc si lovituri.

-Sticla decorativa este termorezistenta si securizata.

-Grosimile sticlei se vor alege in functie de dimensiunile si utilizarea acestora. In general la placarea bucatariilor cu sticla decorativa (printata sau vopsita), zona dintre blat si corpurile suspendate, se foloseste sticla de 6mm grosime. De asemene se poate utiliza aceasta grosime si la placarea peretilor.

-Printul sau vopsitoriile executate pe aceste sticle decorative se realizeaza utilizand cea mai noua tehnologie in materie si anume printul ceramic.

-Sticla decorativa se face pe comanda iar dimensiunile acesteia se vor executa in functie de cerintele clientului, spatiul in care va fi aplicata dar si tinand cont de manevrabilitatea in si pana la locatia clientului.

-Imbinarile dintre panourile de sticla sunt transparente si aproape invizibile.

-Daca optati pentru o sticla printata va recomandam sa alegeti poza de pe www.123rf.com.  Aici gasiti poze la rezolutii foarte mari care se pot printa cu usurinta pe sticla d-voastra.

-Daca alegeti sticla vopsita (intr-o singura culoare) puteti folosi codul RAL de pe www.ralcolor.com

-Cereti oferta de pret pentru dimensiunile d-voastra completand formularul de mai jos sau apelati-ne direct la numarul afisat.

-Spuneti-ne dimensiunile d-voastra aproximative iar noi va vom face oferta pe loc! Daca oferta este acceptata, se poate veni la masuratori exacte in aceeasi zi!

-La orice comanda beneficiati de reducere 10% din pretul total!

captcha

telefon 0764.809.791

Toggle Bar